Bezoek ook onze
Online shop

Welkom bij MamaLuna zwangerschapskleding & borstvoedingskleding

 

Een baby is een wonder… mama worden is wondermooi...

MamaLuna is dé speciaalzaak voor trendy en betaalbare zwangerschapskleding & borstvoedingskleding in het hartje van Sint-Truiden in Limburg, dicht bij Hasselt.

De NIEUWE COLLECTIE is ook dit najaar weer met zorg ontworpen en uitgekozen om jouw stijl en comfort te bieden. Spring zeker eens binnen om ze te ontdekken!

Op zondag 11 september zijn we extra geopend van 14u tot 18u

 

We stellen steeds een ruime collectie zwangerschapskleding samen gebaseerd op leuke, stijlvolle en modieuze outfits voor alle gelegenheden. Zo ga je mooi gekleed naar het werk, kan je ontspannen relaxen op een zondagmiddag en ben je perfect gestyled voor een etentje of een avondje uit met vrienden, ...

Door het combineren van verschillende collectie items met basisstukken en dit op een unieke en originele manier helpen we je om jouw garderobe zwangerschapskledij samen te stellen en dit volgens jouw budget.

Bovendien, jij bent uniek, dus helpen we je graag met jouw unieke stijl!

Shoppen kan je ook online. In onze uitgebreide webshop vind je een groot deel van onze collectie terug.

Ben je al een trotse mama, ook dan ben je bij MamaLuna aan het juiste adres, want we hebben een uitgebreid gamma borstvoedingskleding en borstvoedingslingerie, zowel casual en comfortabel alsook die uitzonderlijke outfit om naar een feestje te gaan.

Borstvoedingskledij & nachtkleding hebben we ook in heel wat modellen en kleuren. Voor elk wat wils...

Vriendelijkheid en persoonlijk advies zijn sleutelwoorden die voor ons van het grootste belang zijn.

Ben je fan van ons op facebook of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en jij hebt als eerste zicht op alle nieuwigheden! Je kan ons ook volgen via twitter en pinterest voor de laatste nieuwtjes.

Ook de papa’s, oma’s, tantes, nonkels, … en iedereen die meeleeft met de wondermooie mama vinden bij ons leuke hebbedingetjes om mama of baby cadeau te doen.

Geef je borstvoeding, dan is er in onze winkel een ruimte voorzien om dit op een rustige en ongestoorde manier te doen.

Kom gerust even binnen, je bent van harte welkom.

MAMALUNA HEEFT OOK EEN WEBSHOP - hier kan je online onze zwangerschapskleding te ontdekken. Neem een kijkje bij zowel de nieuwe collectie als in onze OUTLET voor zwangerschapskleding